Friday, July 31, 2020

ini blog kain gombal

Ini blog untuk tayang koleksi tshirt-tshirt band aku. Sekadar nak share dengan penggemar atau pengumpul tshirt band & cuci mata. Semua koleksi bukan untuk dijual atau di"trade".

13 comments:

  1. salam bro..
    wahhh...dimanaka aku..
    mcm bestnya blog gombal nie..tak sabar nak tgk next n3..cepat2 bro publish n3 seterusnya..
    tahniah bro and wish u luck :)

    opps..bro..bro pemalu ke?:)

    ReplyDelete
  2. tok..tok..tok..
    yuhuuuuuu..
    tak hapdet n3 ke..?

    ReplyDelete
  3. hehe tengah tunggu bahan
    bz skit..insyallah

    ReplyDelete
  4. ceh... awal2 lagi lu dah bilang, 'bukan untuk dijual atau di trade'

    hehehe... boleh ah bro... tolak selai2!
    hehehe...

    ReplyDelete
  5. haha eddie takde spare la huhuhu

    ReplyDelete
  6. umah dalia bayk gak t-shirt..leh tumpang dispaly sekali..hehehe....salm ziarah...

    ReplyDelete
  7. ada kat dataran jam kat shah alam tu malam?kenapa tak kenalkan diri? patut tak join kena teh @ roti bakar!

    ReplyDelete
  8. thanks dear..u always support my blog yg ada2nya itu..huhu...
    Salam Ramadhan..too :-)

    ReplyDelete
  9. Semua koleksi bukan untuk dijual atau di"trade". ....
    heheheh awal-awal dah bagitau

    ReplyDelete
  10. hello.. i'm yusrina from malaysia
    please visit me at :-
    http://albumretro.blogspot.com

    ReplyDelete